a

Bine ați venit

Sugar Club -The Best Gentlemen Club

Clubul nostru este situate într-o locație ultracentrala, situată în inima Clujului, foarte aproape de centrul istoric al orasului, pe Bulevardul Eroilor numărul 9 lângă faimoasa statuie Lupa Carolina.

Sugar Club se deosebește de alte night-cluburi prin non-vulgar, organizarea periodică de evenimente tematice, show-uri erotice cu vedete din domeniu și deasemenena cu organizarea petrecerilor pentru burlaci, burlacițe și aniversare. 

Principala atracție a clubului o reprezintă minunatele Sugar Girls, care sunt pregătite să vă încânte privirile cu dansuri incediare si show-uri erotice, desfășurate într-o locatie elegantă și primitoare.

Scopul nostru este să vă oferim o seară de neuitat, într-o atmosferă intimă și discretă.
Alegând să vă petreceți noaptea în clubul nostru vă va oferi profesionalism, discreție și distracție înconjurat de domnișoare minunate.

Băuturi premium

Deschis zilnic

Petreceri private și tematice

Acces VIP

Scopul Sugar Club

Scopul nostru este sa va oferim o seara cat mai perfecta din toate punctele de vedere.Punem accent pe intimitate si discretie.

Daca alegeti sa petreceti o noapte alaturi de noi,cu sigurata veti avea parte de:profesionalism,discretie si multa distratie.Nu va ramane decat sa va convingeti.

a

Fetele Sugar

Principala atracție a clubului o reprezintă minunatele Sugar Girls.

Fetele Sugar Club sunt pregătite să vă încânte privirile cu dansuri incediare, show-uri erotice și lesbi, desfășurate într-o locatie elegantă și primitoare.

Vrei să Petreci O Noapte de Neuitat?

Vizitează-ne și experimentează Sugar Club!

Scroll to Top