Sugar Club

The best night club in Cluj-Napoca

Sugar Club de peste 5 ani ofera clientilor sai servicii de cea mai buna calitate,incepand de la decor,ambianta,servirea bauturilor pana la dansurile incediare ale dansatoarelor. Pentru ca respectam clientii nostrii dorim sa imbunatatim aspectul locatiei,aducand un nou concept modern numai pentru voi. Va asteptam incepand cu 2 Decembrie cu multe surprize noi intr-o ambianta calda, intima si relaxanta.

Sugar Club este situat in centrul istoric al orasului Cluj-Napoca. Atractia night clubului nostru o reprezinta cele mai sexi fete si dansatoare din orasul Cluj, care sunt pregatite sa te incante cu cele mai fierbinti dansuri intr-un ambient curat si elegant.

Esti binevenit in night clubul nostru, unde fetele noastre au grija de tine de la intrare si pana la iesire. De la intrare vei fi intampinat de personalul nostru si servit cu mare grija si atentie de frumoasele noastre ospatarite.

Fiecare client poate opta atat sa savureze o bautura la masa cu prietenii in timp ce se relaxeaza, cat si sa privesca un dans sau un show erotic realizat de fetele noastre.

Fetele noastre pot sa iti tina companie, la masa, pana iti vin prietenii sau puteti merge la separeu pentru un dans privat, decizia va apartine (nimeni nu va incerca sa va impuna ceva sau sa va agaseze).

Va oferim multe servicii utile spre exemplu daca ne sunati vom trimite o masina dupa dumneavoastra si va vom aduce GRATUIT la CLUB, plus o multime de alte oferte, nu trebuie decat sa cititi cu atentie aceste pagina si veti economisi bani si timp, profitand la maxim de serviciile noastre.

Sugar Club este situat pe Bulevardul Eroilor nr.9.(vezi pagina contact GoogleMaps).

Scopul principal Sugar Club este sa ofere un serviciu de cea mai buna calitate folosindu-se si punand accent pe: confortabil, modern, prietenos, profesionist, personalul calificat, discretie si intimitate, (NON VULGAR) si mai ales selectia CLIENTELEI.

Sugar Club doreste sa se remarce si sa devina cel mai bun night club (striptease) din Cluj-Napoca poate chiar Transilvania.

Va rugam vizualiza-ti si restul paginilor si contactati-ne pentru rezervari si detalii la numarul de Telefon: +40 754 590 593.